Focus op

Over ons

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij diverse werkgevers in de regio is in 2006 Karnebeek Sfeerverwarming en Installatietechniek opgericht.

>> Lees meer

 

evisunito

Schouwen

Geniet van de mooiste momenten bij de schouw! Met flakkerend vuur dat een fascinerend licht werpt op de robuuste schouw. Die speciale sfeer creëert u met de schouwen van Karnebeek Sfeerverwarming en Installatietechniek, partner van HAVE Verwarming. Een unieke lijn van Spaanse makelij. De schouwen zijn ontworpen door onze tekenaars, vervaardigd in Spanje uit het beste natuursteen. Hieronder ziet u een selectie van de modellen schouwen die allemaal leverbaar zijn in verschillende afmetingen en steensoorten. Daarnaast zijn de schouwen van HAVE Verwarming uitstekend te combineren met een houtkachel, gashaard of elektrische haard.   

Wat kwaliteit en afwerking betreft, horen de HAVE schouwen tot het topsegment. Wel hebben we nadrukkelijk gekozen voor een gunstiger prijsstelling van de schouwen. Omdat we strenge eisen stellen aan de productie en de logistiek, kunnen we waarmaken wat we beloven. Met dank aan onze fabrikant in Spanje.

Model schouw en steensoort naar keuze

De keuze uit steensoorten is groot (marmer, kalksteen, etc.). We raden u aan om naar onze showroom te komen! U krijgt dan een goed beeld van de verschillende modellen schouwen en hun bijzondere allure. Welkom!

PLANNING & KOSTEN

sample

Inventarisatie van de werkzaamheden, daarna kostenraming incl. planning!

Like us @Facebook

Realisatie werk

sampleUitvoeren werkzaamheden punt 1 benoemd. Meerwerk alleen na goedkeuring opdrachtgever!

Oplevering & controle

sampleNa realisatie werkzaamheden zal deze worden opgeleverd / gecontroleerd in overleg met opdrachtgever.

Onze diensten

Neem contact op

Het Huneveld 26
7496 DE HENGEVELDE
Fax: +31 (0)547 334515

Mobiel: +31 (0)6 30752243

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.